Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Competitienieuws

Competitienieuws

17 mei 2004

Even afkicken voor wie van onze internationale jeugdklimmers bij iedere wedstrijd wel één of meerdere podiumplaatsen verwacht. In het Oostenrijkse Imst kwam Mathilde Brumagne als beste uit de verf met een vierde plaats bij de Meisjes B.
Felicitaties gaan ook uit naar Yannick Pasquazzo die bij zijn eerste EYC-finale dadelijk een 10e plaats haalt bij de Jongens B.
Alle resultaten van de Belgische deelnemers op deze pagina.
Over de kleine plas werd Frank Leyssen eerste op het Nationaal Militair Kampioenschap van het Verenigd Koninkrijk (verslag), uiteraard hors catégorie, én de BCCC bezorgde ons de nationale ranking voor dames en heren.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,