Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Crazy frog et Choupidou team zegevieren op de Bleau Open Teams 2011

Crazy frog et Choupidou team zegevieren op de Bleau Open Teams 2011

Het was dan geen carnaval, maar de  Bleau Open Teams van afgelopen weekend zal de geschiedenis ingaan als een van de wedstrijden met de hoogste fun-factor. Zaterdag en zondag trokken niet minder dan 140 klimmers naar klimzaal  Bleau in Gent voor dit ondertussen canonieke event. Het gros van de klimmers tekende verkleed present op de afspraak. Team Verboden te voederen  schoot de hoofdvogel af als best verklede team. En dat mag wel met drie imposante gorillas en zelfs de live-geboorte van een baby-exemplaar..

Op sportief vlak ging de overwinning bij de mannen naar Team Choupidou bestaande uit Nicolas Farcy, Mathieu Pauwels en... Géraldine Macq. Hun derde man moest op het laatste moment verstek geven  - Nicolas Mathieu kwam ongelukkig ten val bij het skiën tien dagen geleden - en werd vervangen door Géraldine.
Bij de damens mocht Team Crazy frog bestaande uit Magali Hayen, Laure Guérit et Nastasie Brucher met de hoofdprijs naar huis. Ze wonnen met drie boulders voorsprong op de tweede.

Resultaten  Bleau Open Teams 2011 en foto'ss
Le site van de Bleau Open
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm