Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Cufar op dreef

Cufar op dreef

22 juli 2002

Charlelie BarczaNa enkele mindere prestaties, heeft Martina Cufar haar oude vorm teruggevonden. Op het Europees kampioenschap te Chamonix (13 juli) werd ze tweede na Chloë Minoret. Muriel Sarkany haalde de derde plaats, samen met Sandrine Levet.
Van de Belgische jeugd was er een kleine degelatie aanwezig om het gelijklopende Open International des Jeunes te klimmen: Chloé Graftiaux werd zeer mooi derde (miniemen), haar zus Alix 18 (Kadetten) en Charlélie Barcza haalde de 19e plaats.
Tijdens de Masters te Serre Chevalier (afgelopen weekend) won Cufar opnieuw, Muriel haalde de 2e plaats, voor Sandrine.
[update] In het Open International des Jeunes-gedeelte te Serre Chevalier, haalde Chloé Graftiaux de overwinning mij de miniemen.
Andere resultaten: Lara De Backer 5e & Valentine Van Winckel 19e (miniemen), Stéphane Hanssens 17e (miniemen), Alix Graftiaux 17e (kadetten), Florian Materne 17e & Florian Castagne 26e (miniemen)


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,