Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Dag om snel te vergeten in Eindhoven

Dag om snel te vergeten in Eindhoven

27 juni 2010

De 5de manche van de Wereldbeker Boulder is een dag om snel te vergeten voor de Belgische deelnemers. Chloé Graftiaux eindigde op een teleurstellende 14de plaats en valt zo terug op de derde plaats in het algemene klassement. Het begon nochtans veelbelovend voor de Naamse die startte met het afwerken van 5 boulders op 5.
Twee andere Belgen trokken ook naar Nederland om er mee te strijden voor de titel. Magali Hayen eindigde op een 26ste plaats (op 40 deelneemsters) en Olivier Mignon strandde op een 47ste plaats (op 66 deelnemers).

s?Avonds waren het de Oostenrijkse Anna Störh en de Rus Dmitry Sharafutdinov die onder luid applaus en een typische Hollandse ambiance met de lauweren gingen lopen.

Resultaten van de Wereldbeker manche Boulder in Eindhoven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


29/06/2010
Wat was die typisch Hollandse ambiance?
De herrie?

29/06/2010
oranje vuvuzela's en dito koebellen!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,