Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
De Bleau-parleurs en de Pussycats winnen de Bleau Open Teams

De Bleau-parleurs en de Pussycats winnen de Bleau Open Teams

Als we het succes van een wedstrijd bepalen aan de hand van het aantal deelnemers, was de Bleau Open Teams zeker een success. 59 ploegen van 3 klimmers, 14 meer dan in 2011, reisden zaterdag en zondag af naar klimzaal Bleau.
Op de voorgrond bij de mannen vinden we de Bleau-parleurs, een sterk team bestaande uit Jonathan Thomas, Didier Mottart en Jérôme De Boeck (het podium van de Blok Open 2012). Met 34 van de 35 routes afgewerkt, kon het trio profiteren van de essentie van deze wedstrijd, samen ben je sterker. Zij werden gevolgd door een ploeg uit Nederland. Team Kwik, Kwek en Kwak,  samengesteld uit Wessel Pijnenburg, Michiel Hennevelt en Wouter van Roesel.
Bij de dames hadden de Pussycats zich pas op de laatste minuut ingeschreven, maar ze hebben het goed gedaan. Jelke Claeys, Joke Vanreppelen en Sofie Lummerzheim eindigden als eerste, met slechts één blok voorsprong op team Quoi de neuf, Docteur?

Tot slot kunnen we ook melden dat de Best Dressed Award naar de Bleau Big Wall Boyz ging, voor hun enscenering van de beklimming van El Capitan door Tom Waes.

Resultaten van de Bleau Open Teams 2012
De site van de Bleau Open
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


6/03/2012
Meer foto's van de zaterdag vind u hier: http://www.facebook.com/StefDhoorePhotographynieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm