Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
De jonge Belgen doen ervaring op in Munchen

De jonge Belgen doen ervaring op in Munchen

De eerste internationale boulderwedstrijden voor jeugd laten onze atleten toe ervaring op te doen. Dat was opnieuw het geval afgelopen weekend in het kader van de tweede en laatste manche van de European Youth Cup die plaatsvond in de zaal Boulderwelt te Munchen.
Net zoals een week geleden moesten onze vertegenwoordigers het opnemen tegen een zeer sterke concurrentie. En ook deze keer is het Chloé Caulier (B Dames) die er het beste uit komt. Zij wint twee plaatsen ten opzichte van de wedstrijd in Merano en eindigt 9e op één boulder van de finale.
Iets verder in hun respectievelijk klassement vinden we Sébastien Berthe (17e junior), Ignace Debreyne (21e Youth A), Jonathan Berthe (25e Youth A) en Manolo Debreyne (22e Youth B).
Het vervolg voor hen zal doorgaan in België ter gelegenheid van het Youth Boulder Circuit begin 2012. Zonder twijfel zullen ze deze ervaringen kunnen gebruiken in hun voorbereiding.

Resultaten van de Belgische delegatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm