Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Dit weekend Rocks@Westende

Dit weekend [email protected]

27 juni 2012

De vakantie nadert en zorgt voor een zee aan activiteiten. Tijd om de pakken te maken en de laatste informatie in te winnen! Maar waarom niet eerst een tussenstop aan de Belgische kust voor een bouldercompetitie? Deze vrijdag, 29 juni begint de Pepsi Max Rocks on Tour. Een mooie gelegenheid om te boulderen op kunstrotsen die in het zand geplaatst zijn, vlak naast de zee.

De organisatie biedt een wedstrijd gedurende het komende weekend. Senioren worden vrijdag en zaterdag verwacht. De finale zal plaatsvinden op zaterdagavond. Jongeren onder de vijftien kunnen het zondag tegen elkaar opnemen.

Inschrijvingen en meer info op de website van Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,