Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Dubbele Blok Open op 25 en 26 januari in Hoboken

Dubbele Blok Open op 25 en 26 januari in Hoboken

Soft of hard. Dit jaar zal Blok Open voor ieder wat wils bieden. Kom er dus zeker naartoe op zaterdag 25 januari en proef van de vijftig wedstrijdboulders die starten vanaf niveau 5A. De dag nadien wordt het dan weer menens. Dan zal het maxniveau 8A bedragen en we verwachten van enkele klimmers natuurlijk een hoop spektakel. Om de tweedaagse goed te laten verlopen, zal het aantal deelnemers beperkt worden tot 75. Aarzel dus niet!

Programma:

  • Zaterdag 25/01: ‘relax’ van 15u tot 20u
  • Zondag 26/01: ‘hardcore’ van 13u tot 18u

Om in schrijven, stuur een mail naar [email protected] en vermeld je naam, geslacht, geboortedatum, maat van t-shirt (die krijg je) en welke dag je wilt deelnemen. Deelname aan de wedstrijd kost 15 euro, te betalen op de dag zelf.

Hier heb je nog wat info voor de lokale klimmers: de zaal zal gesloten zijn van 22 tot en met 27 januari. Volgende week woensdag begint de bouw van de boulders.

Meer info op de website van Klimzaal Blok
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm