Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Een Belgische What's up Boulder Contest

Een Belgische What's up Boulder Contest

Het scheelde niet veel of het leek een invasie. Niet minder dan de helft van de deelnemers aan de Boulder Contest van klimzaal What's up te Villeneuve d'Ascq bij Lille afgelopen zaterdag was afkomstig uit België. Deze grote toeloop had natuurlijk ook zijn effect op de resultaten. In de voorste regionen tellen we enkele pretendenten voor de nationale titel die komend weekend in Gent uitgereikt zal worden.
Bij de dames was het Magali Hayen die de overwinning behaalde met een comfortabele voorsprong op Emilie Guérit. Bij de heren stoten vier Belgen door tot in de top 5. Na een perfecte kwalificatie met 40 van de 40 boulders getopt wint Nicolas Farcy de finale voor de Fransman Manuel Cornu en Raphael Fernandez.

Resultaten en foto's van de What's Up Boulder Contest 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm