Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Een drukke eerste Crux boulderwedstrijd

Een drukke eerste Crux boulderwedstrijd

25 februari 2013

Afgelopen zaterdag organiseerde de nieuwe boulderzaal Crux zijn eerste wedstrijd. Net geen 100 deelnemers daagden op en dat de zaal nu al kan rekenen op een stevig thuispubliek mag geweten zijn. Het waren niet enkel de klassieke namen van de klassieke boulderwedstrijden doorheen het jaar die van de partij waren, integendeel zelfs.
De podia waren wel eerder nationaal getint met Nicolas Farcy van Stone Climbing Factory bij de heren en Belgisch kampioene Magali Hayen van het Blok Team bij de vrouwen als overwinnaars. De deelnemers kregen 5 uur de tijd om 50 boulderproblemen op te lossen. Een heuse marathonuitdaging die door het team boulderbouwers stevig gekruid werd met pareltjes van alle niveau's en in alle stijlen. Het is dan ook een boulderzaal die ruimte maakte voor een interessante verhouding dal, verticaal en overhang.

Nog geen twee maanden na de opening kan deze zaal nu al bogen op twee geslaagde evenementen. Zowel het openingsweekend als deze eerste wedstrijd trokken een grote massa en een overmaat aan positieve reacties. We wensen het Crux-team een schitterend vervolg!

Resultaten van de Crux Boulder Competition 2013

Hieronder enkele beelden van het evenement.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,