Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Een geslaagde Rocks@Antwerpen 2013

Een geslaagde [email protected] 2013

2 oktober 2013

De tweede en laatste manche van de Pepsi Max Rocks on Tour ging door in het gezelschap van een stralende zon. Voor het derde jaar op rij vond het evenement plaats op de Groenplaats in Antwerpen. Er kwamen vorige zaterdag meer dan 85 klimmers naartoe. De een ging voor de overwinning, de ander voor een goede bouldersessie in een originele setting.
Onder de favorieten vinden we dezelfde namen als in Westende begin september. En net zoals toen konden ook ditmaal de sterksten zich niet onderscheiden van elkaar. Thomas Salakenos topte 27 boulders, waardoor hij gelijk kwam met Gabriel Pavel. Toch kon Salakenos zich naar een eerste plaats in het klassement opwerken. Zo is hij, samen met Magali Hayen bij de dames, de winnaar van de twee manches. Bij de jeugd streken Sebastien Caviola en Wandert Vandeputte een gelijk aantal punten op. Celine Cuypers topte daarentegen drie boulders meer dan haar eerstvolgende rivale Elfe Claes.

Het was een zonnige dag en dat vonden de klimmers leuk. Iedereen keerde zaterdag tevreden terug naar huis.

Resultaten en foto’s van [email protected] 2013
De website van de Pepsi Max Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


5/10/2013
Helemaal geslaagd zou ik de dag toch niet durven noemen. Er zijn tijdens de wedstrijd verschillende grepen losgekomen tijdens het klimmen en ook bij de resultaten zijn enkele eigenaardigheden terug te vinden. Maar verder was het inderdaad een toplocatie met schitterend weer een een leuke sfeer.


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,