Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Een kleurig geklede Bleau Open Teams

Een kleurig geklede Bleau Open Teams

10 mei 2013

De Bleau Open Teams is zo goed als zeker één van de meest originele wedstrijden op de kalender. De deelnemers bekampen er elkaar in teams per drie en zijn vaak uistekend verkleed, wat het spektakel alleen maar ten goede komt. Dit jaar besliste de Gentse zaal het evenement begin mei te plaatsen, twee maand later dan in 2012. Zo aan het einde van het wedstrijdseizoen zijn de toppers minder gespannen en met de zon van het weekend was het al eens moeilijk kiezen. Het deelnemersaantal lag alvast heel wat lager maar editie 2013 blijft toch een bon cru. De teams rivaliseerden op het scherp van de snede voor de Best Dressed Awards. De overwinningspalm ging naar de Midlife mutant ninja turtles en hun klimmuurversie van een schildpad.
Aan sportieve zijde onthouden we de winst van het gemengde team 2mr1bb (twee heren en een babe) : Marius Oniga, Gabriel Pavel en Nathalie Van opbroeke die samen 32 va de 40 problemen wisten te toppen. Bij de dames is het het 2 much spandex team dat wint. Maja Bozic en Liesbeth Wulteputte waren op hun getweeën voldoende om te heersen.

Resultaten en foto's van de Bleau Open Teams 2013
Resultaten per team van de Bleau Open Teams 2013 (.pdf)




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren



nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,