Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Eerste plaats voor Magali Hayen op Dust Boulder Contest

Eerste plaats voor Magali Hayen op Dust Boulder Contest

18 februari 2009

Magali Hayen specialiseert zich in het boulderen en de resultaten volgen. Na Aachen en Reims spreidde ze afgelopen zondag haar kunnen tentoon in Eindhoven. Ze won er de Dust Boulder Contest in de nieuwe klimzaal Monk, met 20 getopte boulders (14 minder dan Rasjel Nilwik die tweede werd). Liesbet Willocx werd knap derde. 
Bij de heren was de overwinning voor de Nederlander Marijn Janmaat.

Aandacht, als je langsgaat bij Monk, denk er dan aan de zij de laatste manche van de Wereldbeker boulder ontvangen op 12 en 13 juni eerstkomende. 

Resultaten
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


18/02/2009
Weliswaar organiseert Monk de laatste wereldbeker boulderen van dit seizoen, maar het is de bedoeling dat die wedstrijd in een gebouw naast Monk wordt gehouden, en niet in Monk zelf.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,