Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Europacup Jeugd

Europacup Jeugd

24 juni 2002

Vorige weekend vond reeds de tweede manche plaats van de European Youth Cup te Arco (Italië). Bij de Meisjes B werd Chloé Graftiaux 6e, Lara De Backer 17e en Valentine Van Winckel 22e. Ook bij de Jongens B een Belgisch trio: Florian Materne werd 13e, Florian Castagne 23e en Michaël Timmermans 32e.
Alix Graftiaux haalde de 12e plaats bij de Meisjes A en bij de Jongens A werd Stephane Hanssens 6e en Charlélie Barczac 13e. In de open categorie voor -14 jarigen haalde Mathilde Brumagne de 5e plaats.
Een week eerder vond de eerste manche plaats in het Oostenrijkse Imst. Hier werd Alix Graftiaux 15e bij de Meisjes A en Chloé Graftiaux haalde de 13e plaats bij de Meisjes B.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,