Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
European Youth Cup Genève

European Youth Cup Genève

9 oktober 2005

Genève is geslaagd voor onze jonge klimmers. Reeds in 2004 onderscheidde de Belgische delegatie zich door een eerste plaats te behalen in de Zwitserse manche van de European Youth Cup. Ook dit jaar vielen er goede resultaten te noteren, met 4 finalisten en verschillende veelbelovende prestaties.
Alix en Chloé Graftiaux trekken de lijn van goede uitslagen door met een vijfde en derde plaats bij de Juniores (Chloé neemt hiermee de leiding in de voorlopige rangschikking). Bij de Junioren Jongens eindigde Jérôme Deboeck negende in zijn eerste finale, terwijl Yannick Pasquazzo bij de Miniemen bevestigt met een vijfde plaats.
Hier vind je de volledige resultaten van de 16 Belgen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,