Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Europese kampioenschappen zonder Belgen in de finale

Europese kampioenschappen zonder Belgen in de finale

18 september 2010

De Europese kampioenschappen klimmen eindigen zaterdagavond in Innsbruck, Oostenrijk met de laatste finales en we weten al dat geen van de Belgen zal meedingen naar de begeerde titels.
In het moeilijkheidsklimmen was de halve finale fataal voor onze twee klimsters net als voor 8 andere die allen rond dezelfde pas vielen. Een bittere pil voor de routebouwers... De resultaten zijn echter definitief: Mathilde Brumagne en Muriel Sarkany eindigen 13e en 18e.
In boulder eindigde Magali Hayen in de kwalificaties op een 35e plaats.
In het snelheidsklimmen werd Salah Boulbahaiem 31e.

Voor de podiums noteren we de terugkeer in grote form van Angela Eiter die zich in Imst op magistrale wijze voor de Oostenrijkse Johanna Ernst, een tiental bewegingen scheiden beiden...
Bij de heren lag het allemaal dichter bij elkaar met de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque die twee greepjes verder raakt dan de Tsjech Adam Ondra.
De winnaars in boulder zullen vanavond gekend zijn.

Volgende afspraak in België met de manche van de Wereldbeker die doorgaat in Puurs komende vrijdag 24 en zaterdag 25 september. We zullen er zijn!

Resultaten van de Europese kampioenschappen klimmen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,