Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Gdansk was the place to be

Gdansk was the place to be

23 juli 2006

Geen vakantie voor de Belgische jeugdklimmers. Veertien moedigen onder hen maakten afgelopen weekend de lange verplaatsing naar het Poolse Gdansk voor de tweede manche van de European Youth Cup. Door de afwezigheid van enkele favorieten stond de deur naar de finale wat meer open en dat laat zich tonen in het resultaat. De helft van hen bereikten een plaats in finale en als kers op de taart slaagden twee onder hen er zelfs in een tweede plaats op het podium te veroveren (Chloé Graftiaux bij de juniores en Yannick Pasquazzo bij de jongens A). We noteren ook de knappe resultaten in het snelheidsklimmen van Olivier Mignon (3e), Chloé Graftiaux (1ste) en David Leduc (4e).
De volledige resultaten zijn hier te vinden.
[Update] Lees hier het verslag van André De Backer (FR).


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,