Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Geen zesde wereldbekerzege voor Muriel

Geen zesde wereldbekerzege voor Muriel

Op de laatste manche van de UIAA World Cup in het Sloveense Kranj heeft de Oostenrijkse Angela Eiter een dubbelslag geslaan. Ze won de wedstrijd en doordat onze landgenote Muriel Sarkany vijfde werd, was dat ook voldoende om haar de eindzege in het algemeen klassement nog af te snoepen. Chloé Graftiaux behaalde de achttiende plaats.
Bij de mannen stond Tomás Mrázek zijn leidersplaats nog wat meer in de verf door ook hier te winnen. In elk van de negen wedstrijden stond hij op het podium! Stéphane Hanssens werd 37ste. Onze noorderbuur Jorg Verhoeven behaalde brons en wordt zo negende in het algemeen klassement.
Een artikel mag je binnenkort verwachten.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm