Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Geladen weekend voor Magali Hayen

Geladen weekend voor Magali Hayen

31 maart 2009

Afgelopen zaterdag bevond Magali Hayen zich nog in Keulen, waar ze de finale van de wedstrijd Soul Moves won. De wedstrijd werd gehouden op de knappe structuren van klimzaal Bronx Rock, waar niet minder dan 345 klimmers de strijd aangingen in een zeven uur durende uitputtingsslag. Julien Marcelis behaalde een schitterende derde plaats in het algemene klassement bij de mannen.

Daags nadien was Magali weer op post om het tegen onze noorderburen op te nemen in het Nederlands Kampioenschap Blokklimmen dat dit jaar in Amsterdam werd gehouden. Hoewel de inspanning van de dag voordien waarschijnlijk haar sporen had nagelaten, bleek de finale voor de aanwezig vrouwelijke klimmers sowieso al bijzonder hard. Ze behaalde een mooie 4de plaats.

Bij de vrouwen werd Vera Zijlstra Nederlands Kampioen Blokklimmen, bij de mannen ging Nicky de Leeuw met de overwinning aan de haal.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,