Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Graftiaux 4de op Frans Kampioenschap Blok

Graftiaux 4de op Frans Kampioenschap Blok

Hoewel ze zich liet gelden tijdens de halve finales, kon Chloé Graftiaux zich niet klasseren voor de finale op het 4de Franse Kampioenschap Blok dat afgelopen zaterdag in in Bron bij Lyon plaatsvond. "Ik ben nog nooit zo gestresseerd geweest voor een competitie" liet ze vrijdag weten vooraleer ze de arena van de kwalificaties moest betreden. In een heel dense finale waar iedereen de zone grepen trekt, speelt het mentale aspect en de aantal pogingen een grote rol.
Bij de vrouwen wist Melissa Le Névé te titel te bemachtigen, bij de mannen ging de overwinning voor de tweede keer naar François Kaiser, amper 17 jaar.

Finaleresultaten Frans Kampioenschap Blok 2010
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm