Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Hard Moves in City Lizard

Hard Moves in City Lizard

Sinds 10 januari kan je in klimzaal City Lizard te Sint-Niklaas deelnemen aan Hard Moves. Hard Moves is de grootste klimwedstrijd waar je in Europa aan kan deelnemen. In Duitsland, Zwitserland, Nederland en België zijn in totaal 20 deelnemende klimzalen te vinden. Na afloop van de kwalificatieronde per zaal gaat er op 3 maart in het Duitse Wuppertal een finale door waar elke zaal zijn topteam (7 mannen en 3 vrouwen) naartoe stuurt.

Doorheen de City Lizard verspreid zijn 60 boulders, van witte 6A's tot roze loeiharde boulders, te vinden waar je je gedurende 7 weken op kan uitleven. Een scorekaart aan de democratische prijs van 3,5 euro met login en paswoord laten je toe je boulders zelf bij te houden en gaandeweg aan te vullen online. Op de website van het event kan je de stand per zaal volgen.

Wil je deelnemen aan één van de meest relaxe wedstrijden op dit niveau aarzel dan niet om je naar Sint-Niklaas te begeven.

Meer info op de site van Hard Moves
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm