Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Hard Moves in City Lizard vanaf 27 januari

Hard Moves in City Lizard vanaf 27 januari

25 januari 2013

Hard Moves heeft een mooi doel, met name het verzamelen van honderden klimmers met slechts één doel, stevig boulderen. Het gaat om het grootste Europese circuit met niet minder dan 29 deelnemende zalen waaronder City Lizard.

Hoe werkt het?

Vanaf zondag 27 januari kan je 60 nieuwe boulders gaan proberen in Sint Niklaas om zo punten te verzamelen. Voorzien van een persoonlijke ID kan je je punten laten optellen op de officiële Hard Moves website. Het aantal pogingen maakt niets uit, je moet gewoonweg kunnen toppen. Op 25 februari wordt de eerste ronde afgesloten: de online verzamelde punten laten toe om een team van de 10 beste Lizards (3 dames en 7 heren) uit te sturen naar Wupperthal in Duitsland. Daar kunnen ze onze kleuren verdedigen in een grootse finaledag.

Meer dan ooit kondigde deze tweede editie van Hard Moves zich veelbelovend aan. Meer dan 3500 helden schreven zich reeds in. We nodigen u uit om hen te vervoegen. Het concept loont zeker de moeite.

Meer info op de website van City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,