Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
JeugdBoulderCircuit 2009, manche 1, de resultaten

JeugdBoulderCircuit 2009, manche 1, de resultaten

Afgelopen zaterdag ging de eerste manche van het JeugdBoulderCircuit door in klimzaal Hungaria, Leuven. Een honderdtal deelnemers leefde zich uit en zag in een geslaagde wedstrijd de besten winnen.

In de twee oudste categorieën besliste het aantal pogingen over wie winnaar werd. Bij de junioren nam Jurgen Lis net de maat van Siebe Vanhee. Bij de Jongens A gunden Pierre Collignon en Tanguy Vandermeersch elkaar niets en bleven ze zelfs in aantal pogingen gelijk. In de categorie jongens B topte Ignace Debreyne alle boulders terwijl Lukas Geukens er slechts één niet wist af te werken. Bij de C's was het al ClimbCool wat de klok sloeg met een eerste plaats voor Nicolas van Cayzeele en een tweede plaats voor Vincent Van Habost.

Bij de dames junioren wint Laure Guérit. Het ploegenklassement wordt voorlopig beheersd door het Bleau Climbing Team dat punten pakt in 5 van de 8 categorieën.

Uitslag en foto's
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm