Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Jeugdbouldercircuit in Hungaria op 20 maart

Jeugdbouldercircuit in Hungaria op 20 maart

11 maart 2010

Voor de min-achtienjarigen staat er met de tweede manche van het Jeugdbouldercircuit weer een knaller van een boulderwedstrijd op de agenda. Afspraak in klimzaal Hungaria in Leuven op zaterdag 20 maart. Er zijn momenteel al een een hondertal inschrijvingen, dus haast je als je er ook bij wil zijn.
Samen met de resultaten van de vorige, eerste manche in klimzaal Blok in Hoboken, zou de puntenverdeling van deze manche al een idee moeten geven hoe de kaarten verdeeld liggen voor de laatste manche van het JBC die op 8 mei in klimzaal Bleau gehouden wordt. Je kan je nog steeds inschrijven, mocht dat nog niet gebeurd zijn.

De site van het Jeugdbouldercircuit: http://jbc.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,