Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Jeugdbouldercircuit manche 2, de resultaten

Jeugdbouldercircuit manche 2, de resultaten

27 april 2009

Afgelopen zaterdag werd het jong bouldergeweld los gelaten in klimzaal Bleau voor de tweede manche van het Jeugdbouldercircuit. En de duivels werden ontbonden. In de ochtendsessie klommen 54 deelnemers, 's namiddags 42. Jurgen Lis en Laure Guérit kwamen als sterksten uit de hoek, terwijl Bleau Climbing Team de thuiszege veilig stelde.

De boulders bleken weer van een uitstekende kwaliteit en iedereen kon zich uitleven in zowel de stevig overhangende boulders als de typische dalproblemen. In de andere categorieën was de winst voor: Paul Van Daele, Hannah Dedecker ex-aequo met Orianne Tollebeek, een imponerende Loic Timmermans, Fien Vanhuysse, Nicolas Vancayzeele en Chloe Caulier.

Zie hier de volledige resultaten en foto's
De site van het Jeugdbouldercircuit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,