Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Jurgen Lis wint het Dutch Drytool Event 2012

Jurgen Lis wint het Dutch Drytool Event 2012

30 november 2012

Op zondag 25 november vond op klimtoren Monte Cervino in het Nederlandse Bergschenhoek het Dutch Drytool Event plaats, een boeiende mix waar zowel ervaren drytoolers als klimmers die nog nooit ijsbijlen in handen gehad hadden, mekaar ontmoetten in een open wedstrijd annex initiatie drytoolen.

Tijdens deze zeer winderige dag konden zowel Jurgen als Yannick Lis zich zonder veel moeite plaatsen voor de finale, die met ruime voorsprong en zeer verdiend gewonnen werd door Jurgen, voor de Duitser Markus Urbanowski en de Nederlander Roeland van Oss. Yannick, die met de ijsbijlen nog niet dezelfde precisie beheerst als zijn broer, behaalde toch een beloftevolle zesde plaats in de finaleroute die volgens routebouwers Dennis van Hoek en Marianne van der Steen niet enkel kracht en uithouding vergde, maar zeker ook drytoolervaring en -precisie.

Verslag op de blog van Jurgen Lis
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,