Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Karnaval Boulder Fest op 8 februari in klimzaal Blok

Karnaval Boulder Fest op 8 februari in klimzaal Blok

16 januari 2013

Fans van carnaval kunnen hun gekste kostuum weer bovenhalen. Op vrijdag 8 februari om 20u gaat de vijfde editie van het Karnaval Boulder Fest van start in klimzaal Blok in Hoboken. De gekostumeerde wedstrijdavond belooft kleurrijk te worden. Als we naar de fluo jarentachtigaffiche kijken, die tevens het thema van de avond aankondigt, kunnen we ook moeilijk het tegendeel beweren. De struisvogelschoenen en -pluimen gaan terug uit de kast en de strakke spandexbroekjes en t-shirts komen weer boven. Om de mooiste details te laten uitspringen, wordt het hele spektakel onder blacklight gezet. Wie weet wordt Pump Up the Jam zelfs nog eens gedraaid.
Op het einde van de wedstrijd is er een prijs voor het mooiste kostuum en voor de beste klimmer. Voor zij die ook daadwerkelijk willen boulderen, zullen er twintig nieuwe routes gebouwd worden.

Meer info op de website van klimzaal Blok
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,