Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
L'Escale en Klimax heersen in Stone Age

L'Escale en Klimax heersen in Stone Age

29 oktober 2009

Het toeval wil dat de eerste manche van de Belgische Beker voor Jongeren die afgelopen zaterdag plaats vond in klimzaal Stone Age werd gewonnen door de twee teams die de volgende twee manches van de Beker organiseren: Klimax en L'Escale. Hoewel er minder deelnemers kwamen opdagen dan in 2008, stonden er toch niet minder dan 134 jonge klimmers te trappelen in Woluwe.

Binnen de categorie jongens C werd er het sterkst strijd geleverd: er waren 21 deelnemers waarvan de eerste twee Antoine Matheys en Simon Lorenzi zich niet van elkaar konden onderscheiden ook niet in een superfinale.

Volledige resultaten
Fotos van Denis Timmermans
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


3/11/2009
pourquoi mettre en valeur les teams "salles d'escalade"? les exploits de nos enfants sont d'abord individuels! bravo à eux et aux parents qui s'investissent dans un sport peu reconnu chez nous mais qui implique un entrainement de haut niveau, comme tout sport.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,