Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Lessen in nederigheid voor de Belgen in Innsbruck

Lessen in nederigheid voor de Belgen in Innsbruck

22 mei 2012

De teamleden van het CAB boulderteam blijven bijleren. Op hun derde wereldbekerwedstrijd afgelopen zaterdag in Innsbruck leerden Nicolas Mathieu en Nicolas Farcy omgaan met de Oostenrijkse boulders. In een land waar mensen ontbijten, lunchen en dineren met hun klimschoenen aan, werden de Belgen terug met hun beide voeten op de grond gebracht. Ondanks zijn sterke prestatie van twee weken geleden, was Nicolas Farcy dit weekend terug te vinden op de laatste plaats van het klassement. Nicolas Mathieu behaalde een 51ste plaats. De weg is dus nog lang in het testjaar 2012.

Vooraan het klassement plaatse Oostenrijk vier klimmers in finale waarvan twee op de eerste plaats: Anna Stöhr en Kilian Fischhuber.

Resultaten van de Wereldbeker boulder in Innsbruck
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


1/06/2012
Ik vind persoonlijk dat men onze twee mannen die proberen een goed resultaat te halen in de wereldbeker boulderen nop zijn minst mogen feliciteren.
Ik vind dat ze dat goed doen ze zijn nu bezig met ervaring op te doen.
Ik kan alleen maar zeggen CHAPEAU mannen


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,