Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Local Hero Boulderfest - Xmas Edition

Local Hero Boulderfest - Xmas Edition

21 december 2009

In klimzaal Hungaria had op zaterdag 19 december een Local Hero Boulderfest plaats. Het local hero-recept is eenvoudig: haal een volledige boulderzaal leeg, open een zestigtal nieuwe boulders en laat op een zaterdagavond een horde - min of meer - locals los om zich uit te leven. Dit alles in combinatie met een stevige geluidsinstallatie en ditto muziekkeuze en je hebt... een boulderfeest.

De winnaars van deze kersteditie waren Siebe Vanhee en Birgit Herteleer. Maar uiteindelijk won iedereen. De enige prijs was immers : gratis pintjes voor iedereen!

Uitslag
De site van klimzaal Hungaria
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


21/12/2009
Zouden deze negen dames geen zin hebben om het nog es over te doen de 26ste december in City Lizard?

Groeten
City Lizard crew

22/12/2009

Een zalige wedstrijd, goede boulders, uitdagend en achteraf een goed feestje! Wat wil een mens meer voordat de blok begint??

Via deze ook nogmaals een proficiat aan de bouwers van de boulders!

Grtz

22/12/2009

Had ik nu geen blok, ik had ook deelgenomen!

Vrijdag was ik nog aan het klimmen in Hungaria, en ze waren bezig routes in de zaal te testen. De muur zag er zo nieuw en uitdagend uit, ik had immense goesting om te boulderen... Helaas kon dat niet (uiteraard, vanwege Boulderfest), maar nu moet ik wachten tot na mijn examens om de nieuwe problemen te beklimmen, en mijn vingers jeuken al.

Proficiat aan Siebe!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,