Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Local Ronnie & Masters @ Hungaria op 20 oktober

Local Ronnie & Masters @ Hungaria op 20 oktober

10 oktober 2012

Voor de liefhebbers van boulderspektakel wordt het weekend van de 20e oktober er eentje om van te smullen. Niet alleen is er de Bleau Open, met het aantreden van de internationale toppers op zondag, op zaterdagavond kan je, hetzij als klimmer hetzij als toeschouwer, al gaan opwarmen in klimzaal Hungaria te Leuven. Die avond is het immers weer tijd voor hun ondertussen welbekende Local Hero Boulder Competition.

Deze keer staat de vriendschappelijke klimwedstrijd in het teken van Jorn Van Roy aka Ronnie, de mede-oprichter van Klimclub Hungaria die zich begin dit jaar moest gewonnen geven in de strijd tegen kanker. Zoals steeds wordt het een gezellige samenkomst waar iedereen zich kan uitleven in een blokzaal vol nieuwe uitdagingen. Tevens wordt de nieuw aangebouwde boulderwand geopend en zullen de mannelijke nationale toppers in een heuse Masterscompetitie, naast het gewone local-gebeuren, het beste van zichzelf geven en voor de nodige portie klimspektakel zorgen. De deelnemers krijgen drie boulderprojecten de tijd om te bewijzen dat ze echte masters in hun vak zijn. Ambiance verzekerd!

Als afsluiter van de wedstrijd en start van het aansluitende feest wordt er een cava toast op Jorn uitgebracht. De opbrengst gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Klim mee, kijk toe of hef het glas op Jorn. Kom vooral talrijk en amuseer jullie!

Programma:

  • 17u-22u30 : Local Ronnie
  • 19u - ... : Hamburgers
  • 20u30-22u : Masters @ Hungaria
  • 22u30 : Cava-drink voor Jorn
  • Na de drink : Feest!

 
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


21/10/2012
Hungaria Boulder 20 october bericht

Dames,


Mijn vriendin en ik waren gisteren (20 oktober) in de klimzaal Hungaria in Leuven.

Nu wij zijn vertrokken rond 18:40 en mijn vriendin heeft haar ZWART-ROZE Nike schoenen laten staan in de kleedkamer.

Vandaag hebben we gebeld maar deze waren verdwenen .. Indien iemand de eerlijke vinder is, wij zouden het enorm apprecieren indien u ons een bericht stuurt en deze terug brengt.

bedankt ...


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,