Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Lukas Geukens, Nederlands kampioen?

Lukas Geukens, Nederlands kampioen?

Op vraag van de KBF en na wikken en wegen bij de NKBV konden vijf Belgische jeugdklimmers afgelopen zondag deelnemen aan het Nederlands Jeugdkampioenschap 2011. Zelfs al namen ze slechts deel voor de eer en de glorie, want buiten categorie, toch was het een vruchtbare verplaatsing en kwamen ze niet met lege handen terug. Vier van de vijf stootten door naar de finales in hun categorie. Beter nog, terwijl Celine Cuypers in strijd met haar oudere concurrentes een 3e plaats behaalt in de B + C categorie, slaagt Leuvenaar Lukas Geukens er in de eerste plaats in de A categorie te veroveren. De nationale titel is wel voor de tegenstander die hem het dichtst op de hielen zat, Teun Keusters.

Resultaten van het Nederlands Jeugdkampioenschap 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm