Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen, 2de in de eerste ronde van de Nederlandse Boulder Cup

Magali Hayen, 2de in de eerste ronde van de Nederlandse Boulder Cup

16 maart 2012

Magali Hayen stak opnieuw de grens over om zich te meten met onze noorderburen. De eerste ronde van de Nederlandse Boulder Cup vond plaats in de Cube te Enschede. In totaal bestaat de Cup uit drie manches. Het is het equivalent van de Beker van België Boulder en dient als springplank naar het kampioenschap van Nederland, dat eind september zal plaatsvinden.

Zoals gewoonlijk heeft Magali hard toegeslagen. In aanwezigheid van een twintigtal concurrentes eindigde ze tweede, na Roelien Van De Vrie. Bij nader inzien blijkt uit de resultaten dat het jammer genoeg het aantal pogingen is dat Magali benadeeld.

Bij de mannen is het deelnemersveld nog steviger. Meer dan vijftig klimmers kwamen hun geluk beproeven. In de finale won Remmelt Dirksen met één boulder voorsprong op Ferdinand Schulte.

Resultaten van Boulder 1
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,