Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen, 3e op de What's up contest

Magali Hayen, 3e op de What's up contest

11 oktober 2010

Enkele Belgen trokken zondag de Franse grens over om er te genieten van het zonnetje in Fontainebleau of om in Villeneuve-d'ascq deel te nemen aan de 2e What's up Contest van de gelijknamige blokzaal.
In vergelijking met de vorige editie werden er meer kwalificatieboulders getopt maar was er vooral een steviger deelnemersveld met de aanwezigheid van de crème der blokkers van l'Hexagone.
Na een gesloten kwalificatieronde bij de heren (Jérôme Franssen, beste Belg, eindigt 7e), wordt in de finale enkel de goede vorm van de tenoren bevestigd. Guillaume Glairon-Mondet en Mélanie Sandoz winnen. In de finale behalen Magali Hayen en Chloé Caulier, 13 jaar, een, respectievelijk, 3e en 5e plaats.

Resultaten en foto's van de What's up Contest 2010
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


12/10/2010
Zaterdagavond won Magali al de wedstrijd voor 20jaar Hungaria. Stevig weekendje!!
Tijl


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,