Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen kerstkoningin in City Lizard

Magali Hayen kerstkoningin in City Lizard

19 december 2010

Ondanks de koude en de sneeuw, daagden het merendeel van de dames die zich inschreven voor de Xmas Womens Open ook daadwerkelijk op in klimzaal City Lizard in Sint Niklaas. De 33 dames werden er trouwens getrakteerd op de gloednieuwe modules die geïnstalleerd werden ter gelegenheid van de wedstrijd. Na 5 uur kwalificaties en een finale lukte Magali Hayen erin om met de eindoverwinning naar huis te gaan, nadat ze vorig jaar op een tweede plaats strandde. De tweede plaats ging naar de jonge en beloftevolle Chloé Caulier, op de voet gevolgd door Laure Guérit.

Resultaten en fotomateriaal door Stef D'hoore
De site van City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,