Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen tweede op Boulder 3 in Nederland

Magali Hayen tweede op Boulder 3 in Nederland

5 september 2012

Boulderhabitué Magali Hayen heeft afgelopen weekend deelgenomen aan Boulder 3 bij onze noorderburen. Ze deed samen met nog een tiental Belgen. De wedstrijd vond plaats in klimzaal Graviton te Sittard, een zaal die pas sinds april dit jaar open is.

Net als voor vele andere klimmers was dit de eerste wedstrijd van het seizoen voor Magali Hayen. Aan de start zagen we ook routebouwer Olivier Coenen. Volgens hem mochten de boulders voor de mannen moeilijker zijn. Meer dan dertien klimmers kregen een ticket voor de finale. Ferdinand Schulte won, zij het niet zonder moeite.
Bij de dames topte Nikki Van Bergen alle vier de boulders à vue. Ook Magali kon alle boulders toppen, maar had daarvoor twee extra pogingen nodig. Zij sloot zich op de tweede trede van het podium aan bij Rasjel Nilwik. Met dit resultaat belandt de Belgische op kop van de Nederlandse Boulderranking. Volgende afspraak op 29 september in Rotterdam voor het Nederlands Kampioenschap Boulder.

Resultaten en foto's van Boulder #3
Impressies op de blogs van Paul Lahaye, Olivier Coenen en Magali Hayen

Foto's door Paul Lahaye
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,