Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne 6de in Barcelona

Mathilde Brumagne 6de in Barcelona

Mathilde Brumagne bevestigt haar huidige topconditie op de laatste manche van de Wereldbeker Lead 2011. Afgelopen weekend nam ze het in Barcelona opnieuw op tegen de allerbesten uit de klimsport. Tijdens deze finale eindigde ze 6de, op enkele grepen van de top. Het gaat hier ondertussen al om de derde finale in vier wedstrijden voor de Belgische. Dit laat het beste vermoeden voor 2012, als haar druk programma, en de studies, dat toelaten natuurlijk. 

Op het podium vinden we dezelfde tenoren terug die de top van de competitie aanvoeren. Bij de dames moesten niet minder dan drie vrouwen de eerste plaats delen, Mina Markovic (SLO), Ja-In Kim (KOR) et Angela Eiter (AUT), en dat terwijl bij de mannen de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque zich ontegensprekelijk als sterkste toonde. 

De Sloveense Mina Markovic en de Oostenrijker Jakob Schubert gingen met de eindoverwinning aan de haal en nemen de Wereldbeker Lead 2011 mee naar huis. 

Finaleresultaten Barcelona
Eindklassement vrouwen Wereldbeker Lead 2011
Eindklassement mannen Wereldbeker Lead 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm