Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne en Loïc Timmermans sprokkelen ervaring in Valence

Mathilde Brumagne en Loïc Timmermans sprokkelen ervaring in Valence

30 oktober 2011

Op hun tweede Wereldbeker dit jaar moesten we niet te veel verwachten van Mathilde Brumagne en Loic Timmermans. Onze Belgische Kampioenen maakten de verplaatsing naar de Drôme om weer meer ervaring op te doen. De eerste om weer wat routine te krijgen, de tweede om zijn niveau tussen seniors op te meten. Onze klimmers eindigen respectievelijk 24e en 32e.

In de finales was het net iets anders dan op de etappe in Amman, Jordanië, waar weinig toeschouwers kwamen opdagen. Een 2000-tal toeschouwers maakten de ambiance, de klimmers zorgden voor het spektakel. Al was dat in de ene categorie al makkelijker dan in de andere. De dames moesten op hun honger blijven zitten terwijl bij de heren een adembenemde strijd bevochten werd. Hoewel de Oostenrijkse Johanna Ernst op briljante wijze de overwinning opeist zal toch voornamelijk de winst van de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque nazinderen. Hij stopt zo de Oostenrijker Jakob Schubert (5e) in zijn zegereeks, de teller stond op 7 opeenvolgende overwinningen. 

Resultaten van de Wereldbeker in Valence
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,