Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne zesde in Mokpo

Mathilde Brumagne zesde in Mokpo

21 oktober 2012

Na een dipje in september, is Mathilde Brumagne terug in topvorm. Dat blijkt uit de resultaten van dit weekend in Zuid-Korea. Afgelopen zaterdag en zondag was het land gastheer voor de zevende van negen manches van de Wereldbeker Lead 2012. Deze vond plaats in Mokpo.
Onze landgenote was in staat om als achtste de finale te bereiken waar ze het opnam tegen de beste klimmers van het moment. Al wat ze daar deed was voor haar een bonus. Ze eindigde als zesde, haar beste internationale resultaat van dit jaar.
De twee Koreanen Ja-In Kim en Hyubin Min eindigen in eigen land bovenaan het podium. De tweede behaalde hiermee zijn eerste overwinning ooit in het mannencircuit.

Volgende week zijn alle deelnemers te vinden in Japan voor de derde en laatste fase van hun reis door Azië. Dan gaat de achtste manche van de World Cup Lead door in Inzai.

Resultaten van de Wereldbeker manche van Mokpo
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,