Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne, zilver in Puurs

Mathilde Brumagne, zilver in Puurs

26 september 2010

Tussen de regenbuien door kon gisteren de Wereldbeker in Puurs zijn jaarlijkse afspraak met de pure suspense toch laten doorgaan. Meer dan 500 toeschouwers, met paraplu, zagen in de finale de vaste waarden en ook enkele nieuwkomers zoals onze Belgisch kampioene Mathilde Brumagne klimmen. Als eerste om te klimmen wist ze toch de lat zeer hoog te leggen voor de andere gegadigden. We moesten wachten tot de onverslaagbare Koreaanse Ja-In Kim om Mathilde's eindranking te kennen: 2de op haar eerste Wereldbekerfinale ooit.

Aan mannelijke zijde moest er gekeken worden naar de resultaten van de voorgaande rondes om de winst toe te kennen aan de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque, die in de finale ex aequo eindigde met de Oostenrijker Jakob Schubert.

Volledige resultaten en fotogalerij van Hube
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


26/09/2010
Bravo Mathilde, tu nous as fait palpiter jusqu'au bout

27/09/2010

The partnership of Belgian and Dutch Climbing federation made possible the IFSC WC in Puurs since many years. The perfect organised competition saw...

http://www.ifsc-climbing.org/?page_name=home&category_id=28&item=362Hube

27/09/2010
http://www.sporza.be/cm/sporza/ander_nieuws/100926_WB_muurklimmen

En ook Sporza is mee in het sportklimverhaal...

T

27/09/2010
Ongelooflijk sterk geklommen van Mathilde!! Toen zij als eerste begon aan de finale moeten de routebouwers wel even hebben staan kijken, de eerste klimt de route bijna helemaal uit!! 't Was wachten tot Ja-In die als laatste klom om dat te kunnen verbeteren. Dikke proficiat!!

27/09/2010
Zijn er geen filmpjes?

Soit, morgen de eerste 5 passen van die route eens proberen


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,