Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel Sarkany, 6e te Chucheong

Muriel Sarkany, 6e te Chucheong

30 augustus 2010

Wat een slechte plaats kan lijken is eerder een geval van ontbrekend geluk voor Muriel Sarkany. Na derde geeindigd te zijn in de halve finales, misste Muriel op één greep na het podium van de Wereldbeker Lead in het megacomplex World Leisure Congress van Chucheong in Zuid Korea.
Alles werd gespeeld op één beweging, zowel in de halve als in de eindfinale waar vijf deelneemsters kans maakten op de 3e plaats met onze landgenote uiteindelijk op de 6e. De routes lieten niet echt toe onderscheid te maken tussen de verschillende deelneemsters en de factor geluk besliste.
Soeverein in eigen huis won de Koreaanse Ja-In Kim voor de française Caroline Ciavaldini met niet minder dan 10 grepen voorsprong.

Aan mannelijke zijde ging de winst naar de Spanjaard Patxi Usobiaga voor de al minstens even Spaanse Ramon Julian Puigblanque.

De volgende wedstrijd op de WB Lead kalender is de manche in Puurs op 24 en 25 september.

Resultaten van de finales te Chucheong
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


31/08/2010
Muriel toujours au top


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,