Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel Sarkany 8e in Japan

Muriel Sarkany 8e in Japan

Het was reeds meer dan 15 jaar geleden dat er in Japan nog een internationale klimwedstrijd was doorgegaan. Dit weekend keerde de wereldtop terug naar Japan ter gelegenheid van de World Cup in Kazo waar slechts 27 dames en 33 heren de verplaatsing naar maakten. Muriel Sarkany behaalde een 8e plaats terwijl de Sloveense Maja Vidmar al haar concurrentes achter zich liet. Bij de mannen is er een verrassende overwinning voor Tomas Mrazek. Nog resultaten hier.
In het algemeen klassement op twee manches van het einde verstevigt Muriel haar 3e plaats daar waar bij de heren de top 3 binnen de 9 punten van elkaar ligt.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm