Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel Sarkany mist de finale in Imst op een haar

Muriel Sarkany mist de finale in Imst op een haar

23 augustus 2009

Afgelopen zaterdag vonden de finales van de Wereldbeker moeilijkheidsklimmen plaats in Imst. Muriel Sarkany greep net naast een finaleplaats omdat ze struikelde over drie lutelle bewegingen. Ze strandt zo op een tiende plaats. De Oostenrijkse Johanna Ernst en de Tsjech Adam Ondra beiden amper 16 jaar gingen met de overwinning aan de haal.

De volgende etappe van de Wereldbeker zal op vrijdag 25 en zaterdag 26 september gehouden worden in België in klimzaal Klimax II in Puurs. Vanaf nu zal de jonge garde ook weer op het strijdtoneel verschijnen met de Wereldkampioenschappen in Valence aanstaande donderdag en de twee etappes van de Europese Beker in september.

Resulaten van de Wereldbeker in Imst
De site van de Wereldbeker in Puurs
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,