Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Muriel terug in pole-positie

Muriel terug in pole-positie

Na haar ietwat teleurstellende elfde plaats in Aprica, heeft Muriel Sarkany dit weekend met haar overwinning in Valence opnieuw de leiding overgenomen van de Oostenrijkse Angela Eiter, die vijfde werd. Het verschil tussen de twee bedraagt nu 42 punten. Ook Chloé en Alix Graftiaux deden het lang niet slecht. Zij bereikten de halve finale en werden 17e en 24e. Lara De Backer behaalde de 40e plaats. Bij de heren was het opnieuw Alex Chabot die de overwinning in de wacht sleepte, al was dat niet voldoende om Tomás Mrázek bij te benen in de tussenstand. Van de Belgen raakte er jammer genoeg niemand in de halve finale. Stéphane Hanssens, Nicolas Favresse en Frédérique Sarkany werden respectievelijk 40e, 45e en 46e.
Reacties in deze thread.
[update]: Het artikel van Hubert is nu ook beschikbaar in he Nederlands.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm