Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Nog een week voor de Wereldbeker in Puurs

Nog een week voor de Wereldbeker in Puurs

19 september 2009

De organisatie stelt alles in gereedheid voor deze editie van de Wereldbeker in Puurs die vrijdag aanstaande begint. Er zullen niet minder dan 75 klimmers deelnemen aan het moeilijkheidsklimmen.
Snelheidsklimmen staat niet meer op het menu, maar er wordt wel een muur voor het jeteren geïnstalleerd, om het wereldrecord van de Nederlandse Nicky De Leeuw zij sprong 2m80 ver tegen de muur op te verbreken. Iedereen mag deelnemen aan de jeté competitie, dus twijfel niet om je in te schrijven. Er valt 1500 euro mee te winnen! Wees gerust dat het dus niet aan spektakel zal ontbreken in Puurs.

Op vrijdag 25 september worden de kwalificaties gehouden, om dan zaterdag 26 september verder te gaan met de finales en de dyno wedstrijd.

Plaats: Klimax II, Puurs/Breendonk
Datum: vrijdag 25 en zaterdag 26 september
Toegang volledig gratis
Meer info op de website van de Wereldbeker

Worldcup Puurs
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,