Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Olivier Mignon wint Piatra Open in Roemenië

Olivier Mignon wint Piatra Open in Roemenië

De naam Piatra zal je misschien niet bekend in de oren klinken, maar deze Roemeense gemeenschap is elk jaar opnieuw de setting voor een van de belangrijkste bouldercompetities van het land. Afgelopen weekend trokken Belgisch Kampioen Yannick Marchand, Nicolas Mathieu en Olivier Mignon, vergezeld door twee bekende Belgische-Roemenen, Marius Oniga en Gabriel Pavel, naar de wedstrijd.
Hoewel hij niet echt competitiegericht is, en licht geblesseerd was, was het Olivier die zich het sterkste toonde op verplaatsing. Tijdens een spannende finale lukte hij erin - hoewel hij maar één van de vijf finaleboulders wist af te werken - om knap eerste te eindigen. Yannick Marchand werd derde. 

De dag erop trokken Olivier en zijn companen naar een local boulderspot, Sihla, om daar het resterende vel op de vingers op te gebruiken. Hij opende er een variante op een bestaande route en doopte de route Waiting for Oniga... (7C+/8A)

Resultaten en foto's van de Piatra Open 2011
Hun relaas op de blog van Olivier Mignon
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


9/10/2011
"De dag erop trokken Olivier en zijn companen naar een local boulderspot, Sihla, om daar het resterende vel op de vingers op te gebruiken. Hij opende er een variante op een bestaande route en doopte de route Waiting for Oniga... (7C+/8A)"

Heerlijk om zo iet te lezen!!

Olivier and friends, good sweet job!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm