Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Ook de kleinsten boulderen op niveau!

Ook de kleinsten boulderen op niveau!

5 december 2006

Terwijl sommigen afgelopen zaterdag hun gordel aantrokken beperkten anderen zich tot het bovenhalen van hun klimschoenen om te boulderen in klimzaal Escaladrome te Hanover. Ook de jongsten boulderen graag en dan zeker vier Antwerpse beloftevolle jongeren die de verplaatsing maakten naar Duitsland voor deze wedstrijd open aan 8 tot 13-jarigen. Ignace en Manolo Debreyne kwamen elk terug met de 3e plaats in hun categorie op zak terwijl Cedric Binst en Evi Jespers een 4e en een 6e plaats konden bemachtigen. Niets dan goede herinneringen aan hun eerste internationale wedstrijd waarvan hier de volledige resultaten terug te vinden zijn!
We profiteren van de gelegenheid om jullie het ontstaan van een Belgisch bouldercircuit voor jongeren aan te kondigen. Het zal doorgaan in de maanden februari, maart en april 2007. Drie data staan op het programma: 10/2 (Klimzaal Blok), 3/3 (Hungaria) en 21/4 (Bleau).
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,