Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Open International de Serre Chevalier

Open International de Serre Chevalier

Mooi weer hier in het Franse Serre-Chevalier, de selecties van de Open International zijn net afgelopen en Chloé Graftiaux heeft zich kunnen plaatsen voor de finale van morgenavond. Van de jeugdwedstrijd zijn de resultaten bekend: onze jonge landgenoten verzamelden er een hoop finaleplaatsen. Valérie Hanssens haalde een 10e plaats bij de miniemen, Chloé Graftiaux werd 2e bij de Kadetten, Valentine Van Winckel 10e, Lara de Backer 14e en Katie Steenackers 26e. Bij de jongens werd Michael Timmermans 12e bij de Kadetten, Sam Vanden Driessche werd eveneens 12e maar dan bij de miniemen, Tom Vanden Eynden werd 32e.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm