Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Open International des Jeunes

Open International des Jeunes

Het begin van de kerstvakantie zal er wel voor íets tussen zitten dat een aanzienlijk aantal van onze schoolgaande landgenoten zich dit weekend in Albertville (Frankrijk) bevonden. Wat ons nog meer interesseert, zijn de resultaten die ze daar behaalden tijdens de jaarlijkse jeugdwedstrijd.
Mathilde Brumagne werd tweede bij de Meisjes Miniemen en Alix Graftiaux behaalde eveneens een podiumplaats, 3e bij de Meisjes Junioren. De overige resultaten kan je op deze pagina consulteren.
Momenteel beschikken we enkele over de resultaten van de klimmers die de halve finale en finale behaalden. In de loop van de week hopen we dit aan te vullen.Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm