Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Open Jeunes de Chamonix

Open Jeunes de Chamonix

12 juli 2005

Het zevende jaar op rij en nog steeds hetzelfde programma op de Internationaux d'escalade de Chamonix: een Open voor de jongeren, volgend op de Wereldkampioenschappen voor de senioren. Telkens weer kan men er Belgische deelnemers in beide treffens bewonderen.
Schitterende resultaten gisteren hier op de de Open met een eerste plaats voor Chloé Graftiaux bij de junioren; haar zus Alix Graftiaux eindigde 11e in diezelfde categorie. Bij de miniemen was het Yannick Pasquazzo die de finaleroute wist te toppen en daarmee 4e eindigde, op basis van de resultaten in de halve finale. Julien Collignon eindigde 27e.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,